Megosztás

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mikor nem ajánlott?

Bizonyos problémák, betegségek esetén nem ajánlott. Ilyen pl. bőrbetegségek, vírusos megbetegédesek, daganatos megbetegedések, porckorongsérv, súlyos szívelégtelenség. Viszont várandós anyáknak és kismamáknak- a szoptatás ideje alatt -előzetes egyeztetés után lehetséges.

Lehet-e SZÉP kártyával fizetni?

Igen, lehetséges mindhárom bank (OTP, KH, MKB) SZÉP kártyáival POS terminálon keresztül fizetni. A SZÉP kártyák SZABADIDŐ alszámlájáról tudunk csak pénzt levonni, a szállás és vendéglátás alszámlákról nem áll módunkban. UPDATE: December 31-ig  mindhárom alszámláról lehet fizetni. 

Mikor és kiknek ajánlott?

A thai masszázs korra és nemre való tekintet nélkül ajánlott mindenkinek, aki szeretne testileg-lelkileg felüdülni és kilazulni, illetve egy pár órára megfeledkezni a hétköznapok gondjairól.

BEMUTATKOZÁS

 

2009 nyarán a Szabadság téren nyitottuk meg szalonunkat, 2011 nyarán a Bujtos utcára, egy tágasabb helyre költöztünk. 2014 december óta pedig egy modernebb szalonban várjuk kedves Vendégeinket a Bocskai utca 50. szám alatt. Jelenleg négyen masszíroznak, mindannyian képzett, thaiföldi masszőrök, több év tapasztalatával a hátuk mögött.

Célunk, hogy a kedves vendégeink a kikapcsolódás mellett fizikai problémáikra is gyógyírt találjanak, s mindezt egyedi környezetben és kellemes hangulatban tehessék meg. Azt szeretnénk, hogy minden egyes nálunk töltött alkalom egy új világban tett utazás legyen, ahol a hozzánk látogatók testileg és lelkileg is megújulhatnak. 

Bejelentkezés: 0630 522 12 12.

Üzletvezető: Végső Károly Róbert (tel.: 0670 778 04 27). MAI TAI ISAN Bt.