MAI TAI THAI MASSZÁZS NYÍREGYHÁZA

BEMUTATKOZÁS

 

2009 nyarán a Szabadság téren nyitottuk meg szalonunkat, 2011 nyarán a Bujtos utcára, egy tágasabb helyre költöztünk. 2014 december óta pedig egy modernebb szalonban várjuk kedves Vendégeinket a Bocskai utca 50. szám alatt. Jelenleg négyen masszíroznak, mindannyian képzett, thaiföldi masszőrök, több év tapasztalatával a hátuk mögött.

Célunk, hogy a kedves vendégeink a kikapcsolódás mellett fizikai problémáikra is gyógyírt találjanak, s mindezt egyedi környezetben és kellemes hangulatban tehessék meg. Azt szeretnénk, hogy minden egyes nálunk töltött alkalom egy új világban tett utazás legyen, ahol a hozzánk látogatók testileg és lelkileg is megújulhatnak. 

Bejelentkezés: 0630 522 12 12.

Üzletvezető: Végső Károly Róbert (tel.: 0670 778 04 27). MAI TAI ISAN Bt.


Megosztás

GYAKORI KÉRDÉSEK

Van-e valamilyen extra szolgáltatás?

Szex és erotika abszolút NINCS. Csak hagyományos frissítő és relaxáló masszázs.

Kik masszíroznak a MAI TAI THAI MASSZÁZS NYÍREGYHÁZA szalonban?

A MAI TAI THAI MASSZÁZS NYÍREGYHÁZA szalonjában thaiföldi masszőrök masszíroznak. Mindannyian szakirányú szakképesítéssel és több év tapasztalatával rendelkeznek. 

Mit kell magunkkal vinni?

MAI TAI THAI MASSZÁZS NYÍREGYHÁZA szalonban papucsot, törölközőt, masszázsruhát biztosítunk. Ezenkívül nem szükséges hozni semmit. A legfontosabb, hogy ezt az időt ténylegesen önmagukra szánják. Mobilokat kikapcsolni! :)