MAI TAI THAI MASSZÁZS NYÍREGYHÁZA

MASSZÁZSAINK - ÁRAK

MAI TAI THAI MASSZÁZS NYÍREGYHÁZA

Peeling + olajos masszázs:

A peeling szó jelentése: hámlasztás. Finom, csiszoló szemcséket tartalmazó krémek és gélek segítségével távolítjuk el a felső, elhalt hámréteget, serkentjük a kötőszövet vérkeringését, a salakanyagok kiválasztását és tisztítjuk a bőrt, hogy a hatóanyagok eljussanak a megfelelő helyekre.

A test-peeling pihentető és testápoló kezelés egyben, mely a kényeztetésen túl szépítő hatású is és a bőr sokkal tisztább, selymesebb, fiatalosabb kinézetű lesz. A kezelés 45 perc hámlasztásból és 45 perc olajos masszázsból áll.

Váll- és hátmasszázs:

Kifejezetten vendégeink kérésére alakítottuk ki ezt a masszázst. A legtöbb ember sokat ül autóban vagy számítógép előtt, rossz a tartása, ezért a hát és a váll izomzatában görcsök, letapadások jönnek létre. A masszázs során 60 percig végig ezekre a területekre koncentrálunk és próbáljuk megszűntetni a problémákat.


Tradicionális thai masszázs:

Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is masszírozunk. A nyújtó-feszítőfogásokkal valamennyi ízületet és izomcsoportot átdolgozzuk, megszüntetjük az ízületekben lévő energiablokkokat. Passzív jógának is nevezik, rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít.

Olajos masszázs:

Ez a masszázs hasonlít legjobban az Európában is ismert svéd masszázsra, de ötvözve van a thai masszázs elemeivel. Igazán pihentető, kikapcsoló masszázs, de ezzel együtt izomlazításra és görcsoldásra is alkalmas. Magas minőségű olajokkal dolgozunk, melyek könnyen beszívódnak, bőrtápláló hatásúak.

Borsmenta-rozmaring masszázsolaj (mozgásszervi problémákra)
Citromfű-körömvirág masszázsolaj (nyugtató/tisztító)
Levendula masszázsolaj (relaxációs)
Méz masszázsolaj (bőrtápláló hatású)
Narancs-fahéj masszázsolaj (a kedvenc)

Lábmasszázs:

A lábmasszázs egy órán keresztül kényelmes fotelokban történik. A talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül az akupresszúrás pontok nyomásával haladunk a térdig, végezetül a felsőtestet és a fejet is átnyomkodjuk.

Herbál masszázs:

Kis zsákok megtömve rengeteg gyógynövénnyel, ez a herbál. A zsákokat
gőz segítségével felmelegítjük és változó intenzitással nyomjuk a bőrhöz a masszázs során. Testnek és léleknek egyaránt regeneráló hatású, a meleg zsákok érintése kifejezetten jól esik a hidegebb napokon.


Tekintse meg a masszázsokról készült képeket, kattintson ide: Képgaléria


Áraink:

 

Érvényes 2021 október 01-től. 

1 óra

1,5 óra

2 óra

Peeling + olajos masszázs

-

9000 ft

-

Hát- és vállmasszázs

5000 ft

-

-

Thai masszázs

5000 ft

6000 ft

7500 ft

Olajos masszázs

5000 ft

7000 ft

8000 ft

Lábmasszázs

5000 ft

-

-

Kéz- és lábmasszázs

-

6000 ft

-

Herbál masszázs

6000 ft

-

-

Megosztás

GYAKORI KÉRDÉSEK

Lehet-e ajándékba adni?

Igen, lehet többféle stílusú ajándékutalványaink vannak, melyet a kiválasztott masszázsról állítunk ki. Az utalványokat be lehet cserélni bármelyik azonos árú masszázsra vagy ráfizetéssel drágábbra is. Az utalványok nem cserélhetőek készpénzre, sem egészben, sem részben. Az utalványoknak nálunk nincs elévülési idejük, de ajánlott nem sokat várni velük, nehogy elvesszenek.

Mehetünk-e többen egyszerre?

Igen, jöhetnek párban is és egymás mellett, egyszerre masszíroztathatnak. Az időpontot ajánlott idejében egyeztetni.

Lehet-e SZÉP kártyával fizetni?

Igen, lehetséges mindhárom bank (OTP, KH, MKB) SZÉP kártyáival POS terminálon keresztül fizetni. A SZÉP kártyák SZABADIDŐ alszámlájáról tudunk csak pénzt levonni, a szállás és vendéglátás alszámlákról nem áll módunkban. UPDATE: December 31-ig  mindhárom alszámláról lehet fizetni.