MAI TAI THAI MASSZÁZS NYÍREGYHÁZA

RÓLUNK MONDTÁK

Az itt olvasható véleményeket a szalonunkban lévő vendégkönyvből szemezgettük.

Nikolett és István

Második évfordulónk alkalmából jöttünk a masszázsra, amit mindketten élveztünk. Kellemes környezet, nyugodt (hangulatos) zene, és a legeslegjobb hely, ha az ember ki akar kapcsolni! :-)
A legjobb kezekben voltunk (... és leszünk). Köszönjük!

Gréti

Ajándékba kaptam, de nem tudtam, hogy ennyit jelent! Minden fájdalmam elmúlt és lelkileg is felfrissültem ebben a kellemes környezetben.
Mindenképpen visszajövök!

Karolina

Nem csupán testi, hanem lelki felfrissülést és kényeztetést is kaptam egyben. Olyan érzésben van részem, mintha Thaiföldön egy kis bungalóban masszíroztak volna, utána pedig kilépnék a tengerpartra. Teljes nyugalomban relaxálhat a vendég. A mai stresszes hétköznapokban ez nagyon fontos és a testi fájdalmakat is megszünteti. Köszönöm szépen ezt az élményt. Aranyat ér!!! :)

Jolán

Köszönöm AE-nek ezt a gyógyító masszázst, mellyel az öngyógyító erőmet megerősítette. Köszönöm!

Timi

Nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus élményt. Minden terhem sikerült letenni, s a fájdalmakat magam mögött hagyni. Állandó vendég leszek.

Kati

Ezt a kedvességet és nyugalmat és szeretet amit itt kaptam megfizetni szinte lehetetlen. Ez itt a béke és nyugalom szigete, mindenkinek kívánom, hogy próbálja ki. Nagyon szépen köszönök mindent.

Böbe és Barbi

Nagyszerű élmény, gyönyörű környezet! :-) Kedvesség, nyugalom... alapos és kellemes masszázs! Mindenkinek bátorsággal ajánljuk, aki egy kis nyugalomra vágyik a sötét őszi/téli hétköznapokon!

Katalin

Kedvességet, kellemes kikapcsolódást, nyugalmat kapok minden alkalommal, melyet köszönök.

Mária és Ági

Év végi felüdülés kellemes környezetben, megnyugtatóan.

Erika és Zsolt

Fantasztikus élmény és környezet. Köszönjük szépen!

Timi

Az ember szóhoz sem jut egy ilyen élmény után. Teljes felüdülés és maximális kényeztetés! Köszönöm! Mindenkinek ajánlom!!!

Edina

Csodálatos felüdülés testnek és léleknek, mindenkinek csak ajánlani tudom. Az apró, de erős kezek varázslatos dolgokat tesznek a fáradt, feszült, rohanó világunkban. Köszönöm!

Megosztás

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mehetünk-e többen egyszerre?

Igen, jöhetnek párban is és egymás mellett, egyszerre masszíroztathatnak. Az időpontot ajánlott idejében egyeztetni.

Mikor és kiknek ajánlott?

A thai masszázs korra és nemre való tekintet nélkül ajánlott mindenkinek, aki szeretne testileg-lelkileg felüdülni és kilazulni, illetve egy pár órára megfeledkezni a hétköznapok gondjairól.

Lehet-e ajándékba adni?

Igen, lehet többféle stílusú ajándékutalványaink vannak, melyet a kiválasztott masszázsról állítunk ki. Az utalványokat be lehet cserélni bármelyik azonos árú masszázsra vagy ráfizetéssel drágábbra is. Az utalványok nem cserélhetőek készpénzre, sem egészben, sem részben. Az utalványoknak nálunk nincs elévülési idejük, de ajánlott nem sokat várni velük, nehogy elvesszenek.